2016-12-22

Vi söker elmontörer

Just nu letar vi efter flera elmontörer. Välkommen in med din ansökan!

Som elmontör arbetar du med alla förekommande arbeten inom jordkabel och luftledningsanläggningar 0,4-130 kV, transformatorstationer/ställverk, kontrollutrustning, ny- och ombyggnadsarbeten, mätning, drifts-, reparations- och servicearbeten.

Då fibernätet är en stor del av vår verksamhet kommer du även arbeta med fiberarbeten.

Du kan komma att ingå i schemalagd beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Elteknisk utbildning/yrkesutbildning på gymnasienivå, alternativt KY-utbildning för distributionselektriker eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Meriterande är Allmän behörighet, Arbete på väg, Heta arbeten, datorvana, ESA-utbildning och relevant EBR-utbildning.

Körkort B är ett krav, BE är meriterande.

Har du erfarenhet från ställverk och kontrollutrustning, fibernätsverksamhet och nätdokumentation är det starkt meriterande. Vi värdesätter givetvis några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt arbete med andra, både internt och externt. Du är en flexibel person som ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag.

Om oss

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalägt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns elnät och fibernät. Vi är ett medborgarägt företag med ett kommunalt uppdrag att bedriva nätverksamhet för överföring av elektricitet och bredbandstjänster samt att utföra mindre kundentreprenader. Syftet med vår verksamhet är att främja distributionen av elektricitet och tillgången till bredband och bredbandstjänster på ett sätt som är värdeskapande för Karlstads kommun och dess invånare.

 

Ansökan

Ansökan sker via Randstad, klicka här för att komma till ansökningssidan.

Sista ansökningsdag: 2017-02-12 - intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontakt

Vid frågor kontakta Ellinor Hammar på Randstad.

073-064 47 86, ellinor.hammar@randstad.se