2017-02-24

Vi söker en marknadschef

Just nu söker vi en marknadschef. Sista ansökningsdag är 15 mars.

Vill du vara med och utveckla koncernen Karlstads kommun? Tillsammans arbetar vi för att uppnå visionen om att skapa tillväxt och en god livskvalitet med målet att bli 100 000 invånare.

Om oss

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalägt bolag som äger, förvaltar och bygger ut Karlstads kommuns elnät och fibernät. Vi är ett medborgarägt bolag med ett kommunalt uppdrag att bedriva nätverksamhet för överföring av elektricitet och bredbandstjänster, med driftsäkerhet och kundnytta i fokus. Marknadsfunktionen bär ett stort ansvar för kunden genom bolagets alla processer, vilket vi gör genom god kommunikation, försäljning, kundservice, administration samt produktutveckling.

Arbetsbeskrivning

Som marknadschef leder du och fördelar arbetet i marknadsfunktionen med drygt tio anställda. Du har flera ansvarsområden, bland annat:

  • Du har personal- och budgetansvar och ingår i bolagets ledningsgrupp.
  • Du ansvarar för vår kundserviceverksamhet och de kundkontakter som sköts därigenom.
  • Du ansvarar för företagets kommunikations- och marknadsföringsinsatser och coachar de anställda i det arbetet.
  • Du har ett viktigt uppdrag i att samordna flödet kring nyförsäljning (stadsnät) och anslutningar (elnät och stadsnät) med övriga organisationen.
  • Tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen bidrar du till att bygga vårt varumärke ännu starkare.
  • Som marknadschef ser du till att vi ständigt utvecklas, samt driver våra kundfrågor framåt.

Kvalifikationer

Personen vi söker bör ha flerårig ledar-/chefserfarenhet samt ha en god förståelse för ekonomi. Du har både goda kommunikations- och marknadsföringskunskaper och uppvisar en affärsmässighet. Vi ser att du tidigare har haft en roll som ansvarig för marknadsföring och/eller försäljning och du förväntas ha färdigheter inom verksamhets- och målstyrning.

Personliga egenskaper

Som person är du en god människokännare och uppvisar en hög social förmåga. Vi ser att du har lätt att anpassa dig i olika situationer då rollen innebär mycket kontakter såväl internt som externt. Du har lätt för att ta initiativ och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du förstår vikten av ett starkt varumärke, där alla komponenter inom bolaget bidrar till bolagets bild utåt. Du är inte rädd för att delegera ansvar och har en coachande ledarstil.

Omfattning

Tillsvidareanställning heltid, 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan sker via denna länk.

Sista ansökningsdag: 2017-03-15

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis AB. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Katarina Glennert, tel. 073-077 49 56.