2017-03-24

Vi söker en systemintresserad projektledare

Just nu söker vi en till medarbetare! Vi letar efter en systemintresserad, verksamhetsutvecklande projektledare.

Det händer mycket spännande på energimarknaden och Karlstads El- och Stadsnät strävar mot att ständigt ligga i framkant och vara uppdaterad på de senaste lagförändringarna och ha koll på utvecklingen inom vår bransch. Vi söker nu en marknadsdriven person som vill vara med och utveckla relationen med våra elnätskunder. Rollen systemintresserad projektledare passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter, har ett analytiskt och logiskt tänkande samt vill ta ett stort eget ansvar för det operativa slutresultatet.

Om oss

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalägt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns elnät och fibernät.  Elnätet har idag ca 35 000 kunder. Vi söker dig som vill bli en av våra nyckelspelare för att bolaget ska kunna leverera en kvalitativ och trygg produkt till våra kunder.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna i denna tjänst är varierande sett utifrån ett projektperspektiv, då upphandlingar, utvecklingsansvar, avräkningsansvar, skapande av underlag till fakturering, processutveckling samt mycket mer ligger på ditt bord.

Det vi vill tydliggöra är att det operativa arbetet i våra system ställer höga krav på ett analytiskt och logiskt tänkande samtidigt som du måste vara proaktiv och flexibel i ditt sätt att arbeta. I uppdraget får du arbeta operativt, då det är din roll att säkerställa och utveckla våra system som i sin tur dagligen kvalitetssäkrar mätvärden.

Vi tror att nyfikenhet och ett intresse för system och utvecklingsfokus av vår verksamhet är viktigt för den här rollen.

Kvalifikationer

  • Du ska ha relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att ha arbetat i projektform eller liknande uppdrag.
  • Erfarenhet av offerter, förhandlingar och avtal är meriterande.
  • Du ska vara van vid att arbeta i olika it-system.
  • Du ska vara stresstålig och ha en förmåga att driva processer under tidspress.
  • Goda kunskaper i engelska är ett krav, då mycket av rapporteringen sker på engelska.
  • Erfarenhet av fiber-, stadsnäts- eller energibranschen är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är en person som har ett starkt mod att våga fatta beslut i rätt tid, samt vara beredd på både med- och motgångar.

Du har lätt för att ta initiativ och har en god analytisk förmåga. Vi tror även att du gillar ordning och reda samt har en god struktur i ditt arbete. Du är flexibel och serviceinriktad och förstår vikten av ett starkt varumärke. Goda ledarkunskaper är en bonus.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning heltid 100%. Arbetstider är främst kontorstid måndag-fredag.

Kontakt

Ellinor Hammar, Randstad, 073-064 47 86, ellinor.hammar@randstad.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är 10 april 2017. Ansökan sker via denna länk.

OBS! Två rubriker - en annons

Denna tjänst är utannonserad med två olika annonstitlar (Systemintresserad projektledare/Verksamhetsutvecklande projektledare). Du behöver ej söka båda, vi sammankopplar de sökande från båda annonserna.