Företag

Karlstads El- och Stadsnät har något för alla företag – stora som små. Vi erbjuder allt från enkla tjänster och lösningar för de mindre företagen till avancerade kommunikationslösningar för de större.

Boka oss!

Vi kommer gärna på besök till dig och ditt företag för att berätta mer om oss.  Boka oss genom att klicka här.

Varför är stadsnätet bra för ditt företag?

Vi vet att många företag är beroende av en snabb och pålitlig uppkoppling. Eftersom tekniken i stadsnätet bygger på fiberoptik kan vi erbjuda en anslutning med överlägsen kapacitet. Det är enligt experter det bästa sättet att överföra digital information - både idag och i framtiden. Fiberoptiken ger en säkrare infrastruktur och ett stabilare nät, vilket ger dig och ditt företag en uppkoppling som du kan lita på. Om något skulle inträffa har vi beredskap 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och snabb felhantering.

Vad får jag?

  • Internet, TV och telefoni i en och samma fiber.
  • Möjlighet att knyta ihop kontor inom Karlstad och på andra orter i Sverige.
  • Internethastigheter upp till 1 Gbit/s i båda riktningar.

Hur blir jag ansluten?

Om du äger fastigheten som du har din verksamhet i kontaktar du oss för en offert på en anslutning. Om du hyr lokaler måste du däremot kontakta din fastighetsägare som i sin tur kontaktar oss.


Anslutningsavgiften varierar beroende på var din fastighet finns. Hör gärna av dig till oss så kan vi se över dina önskemål, gå igenom tekniska förutsättningar och kostnader. Tillsammans kan vi hitta den lösning som passar dig bäst.

Du kan titta närmare på våra tjänster och leverantörer genom att klicka här.